Belőlük lesznek 5 év múlva a férfiak?

Hosszú műköröm, temérdek smink, kirívó ruha, miniszoknya, mély dekoltázs, műhaj és olyan magas sarkú cipő, amiben csak oxigén maszkkal lehet közlekedni. Vannak ilyen nők is. De ha egy lány már kicsit is jobban néz ki az átlagnál, arra a pasik rögtön azt mondják, hogy plázacica. Hát, van egy jó hírem! Nemrégiben ugyanis megjelentek a plázacicák férfi változatai, a plázakukik.

A plázakukik

Ugye azt te is szereted, ha egy férfi ad magára, ápolt, jól öltözik, stílusos? De vannak határok. Te is szeretsz jól kinézni, de azért, hogy a férfiaknak tetsszél! Persze ez a pasikkal sincs másképp, ők is rád akarnak jó benyomást tenni. Az viszont már picit gázos, ha a pasi több időt tölt a haja zselézésével, mint te az öltözéssel, fésülködéssel és sminkeléssel együttvéve.

Nemrég divatba jött a lezserebb ülepű női nadrág. Milyen kényelmes is az nyáron! Persze a férfiak rögtön tiltólistára tették ezt a kényelmes darabot, mert nem feszül eléggé a seggeken! Van egy jó hírünk: mi is utáljuk azokat a borzalmas nadrágokat, aminek az ülepe a férfi térdénél van. Ha kint van egy lány tangája, akkor az kurva, de ha a férfi boxere villan ki, az menő? Ha egy lány picit ducibb, rögtön lekövérezik, s nőszámba se veszik, de ha egy pasi csont sovány, s úgy öltözik, mint egy csöves, akkor az stílusos?

Egy szörnyű kép égett a fejembe múltkor, amikor a Corvin Plázába mentem. Két srác jött velem szembe New Yorkeres tatyókkal. Csilivili, színes, flitteres póló volt rajtuk, több nyakláncot és karkötőt aggattak magukra, mint amennyi nekem összesen itthon van a fiókomban, a nadrágjuk a seggükig le volt húzva, agyonszolizott arcukon gusztustalanul dudorodott ki az arccsontjuk a soványságuk miatt, a hajuk pedig jobban be volt állítva, mint nekem bármikor. Pedig azért én is kényesen ügyelek a mindennapos megjelenésemre, de ezekkel fel se vehettem volna a versenyt! Mialatt a férfiak éveken keresztül elborzadtak a műnők látványától, észre sem vették, hogy a saját kis társadalmuk is kezd egy kicsit elhajlani.

Felőlem lehet a pasiknak festett, melírozott, színes, kivasalt hajuk, tölthetnek órákat a plázában s nézhetnek ki úgy, mint egy díszbuzi, de mielőtt bárki leírna egy nőt, csak azért, mert próbál csinos lenni, nézzen meg egy férfit is, hogy rájöjjön: a plázakukik leigázták a plázacicákat.

Fotó: dailymail.co.uk ; Leadkép: newyorker.de

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.