Feldobnál egy barátságot egy pasi miatt?

Te biztosan nem rúgnál fel egy barátságot egy pasi kedvéért, te biztosan nem tennél keresztbe a barátnődnek, hogyha egy srác tetszik neki, soha nem állhatna közétek senki, és te biztosan azt tennéd, ami neki a legjobb. Hát, a barátnőd már nem biztos!

Én feldobtam! Hogy miért?

Egy féltékeny barátnő jobban meg tudja keseríteni az életedet, mint egy férfi. Ott tud alád vágni, bántani, kijátszani és beléd rúgni, ahol senki más nem. Most gondolom, szkeptikusan olvasod a soraim, és azt hiszed, hogy téged soha nem árulna el a legjobb barátnőd. Én is ezt hittem! Úgyhogy, jobb ha néha a hátad mögé nézel.

Még régen elmentünk egy falunapra hárman lányok, mind szinglik. Amikor elsétált mellettünk egy helyes pasi, a barátnőim szó szerint rávetették magukat, s azon versengtek, hogy melyikük kaparintsa meg. A srác szerintem is irtó helyes volt, de a barátnőim már ölre mentek érte, ezért én nem kívántam részt venni a versenyben. Különben is, hogyha egy barátnő azt mondja egy srácra, hogy bejön neki, onnantól kezdve a fiú tabu. Sose értettem azokat a lányokat, akik folyton csak egymással versenyeznek azért, hogy az egyik jobbnak higgye magát a másiknál. Sajnos nem egy ilyen lányt ismerek, és szerintem ez az egyik legundorítóbb tulajdonságuk a nőknek: irigyek, féltékenyek, s mindig jobbak akarnak lenni a másiknál.

Sajnos a srác, akit a barátnőim kinéztek maguknak, végül engem szólított le. Kellemetlen volt, s hiába mondtam neki nemet a barátaim miatt, a másik két lány megsértve érezte magát. Annak ellenére, hogy a puszta létezésemen kívül semmit nem tettem, rám haragudtak. Elkezdődött valami. Észre sem vettem, de a barátaim egyszer csak ellenem fordultak. Odáig fajult a dolog, hogy kirekesztettnek éreztem magam a saját társaságomból. A legjobb barátnőm közölte mindenkivel, hogy aki szóba mer velem állni, azt is kiutálja. Sérelmezte, hogy engem jobban kedvelnek a többiek. Mit mondjak, vele ellentétben én nem voltam zsarnok, nem mondtam meg senkinek, hogy mit csináljon. Egyszer elsírta magát, mert szebben néztem ki, mint ő. Már bánom, hogy ilyen szánalmas emberekkel barátkoztam egy időben, de soha nem hittem volna, hogy ilyen kicsinyes dolgok beteges és gusztustalan lépésekre sarkallhatnak egy barátot.

Fotó: askmen.com

Oldalak

Sztárok
A francia színész idén novemberben tölti a 89-et, friss fotót pedig már rég láthattunk róla, most azonban lánya, Anouchka a minap reggelizés közben örökítette meg legendás édesapját, a felvételt...
Sztárok
Andy Vajna özvegye nagyon sokáig küzdött a legfőbb álmáért, de úgy néz ki mindennek vége. Egy orvos azonban bíztatja Palácsik-Ráthonyi Tímeát.
Lifestyle
Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!