Amikor Hamupipőke maga keresi meg a cipőjét

Álmodtál már olyan bálról, mint ahol Hamupipőke találkozott a hercegével? Szép ruha, lassú zene, helyes pasi, az első csók… De van, hogy éjfélkor a hintó helyett a herceg változik tökké.

Dupla randi

A volt szegedi barátnőm az egyetem egyik HÖK-ös tagjával járt, s összehozott nekem egy randit a srác lakótársával, aki szintén HÖK tag volt. Épp akkor tartották Szegeden az egyetemi Bölcsészbált, ahová minket is elhívtak a srácok. Tökéletes dupla randinak ígérkezett. Ösztöndíjamat nem sajnálva vettem új ruhát, hogy lenyűgözzem az új partneremet.

Aznap este a tükör előtt álltam, és az utolsó simításokat végeztem a tökéletes sminkemen. Azt az egy rakoncátlan fürtöt még a fülem mögé tűztem, és már a hajam is tökéletesen állt. A szexi ruhámhoz egy felettébb magas sarkú cipőt vettem fel, hogy még nőiesebb legyek. Amikor barátnőmmel megérkeztünk a helyszínre, a hercegeink a bejáratnál vártak minket öltönyben feszengve. Az én HÖK-ösöm lesegítette a kabátomat, és a tekintetével egy szó nélkül elárulta, hogy mennyire vonzóan nézek ki a drága ruhámban. Vett egy italt, beszélgettünk. Majd fél óra múlva azt sem tudtam, hogy a bulizó tömegben hol is keressem.

A lassú klasszikus zene helyett valami diszkószám szólt, a mélyen a szemedbe nézek és úgy táncolok veled szituáció helyett az egyik sarokban ültem, amíg a pasi vagy hat másik lánnyal táncolt egyszerre.

Fotó: topwalls.net

Oldalak

Utazás
Bár Ázsiában őshonosak, a cseresznyefák valójában az egész világon virágoznak, és nem is kell olyan messzire utaznunk azért, hogy káprázatos, rózsaszínbe borult utcákban gyönyörködhessünk.
Sztárok
Bajor Imre még Jáksó Lászlót is meg tudta lepni, aki mindig elővett néhány botrányos viccet a műsorban. Anno még ez is lemehetett az RTL Klub képernyőjén.
Egészség
Nincs mese, a dohányosok testtömege általában valóban alacsonyabb, mint a nemdohányzóké. A kutatók megvizsgálták, van-e összefüggés.