A férfit okold, ne a nőt!

Valamiért, ha téged megcsalnak, automatikusan a másik lánynak esel. A pasira legfeljebb haragszol, s megvonod tőle egy ideig a szexet. Ez akkora marhaság! Belegondoltál már abba, hogy egy szingli nő miért lenne hibás, ha félrelép a párod? Nem a férfit kellene lehordanod mindennek és utálnod? Egy szingli nő senkinek nem tartozik elszámolással a tetteiért. A pasid neked viszont igen.

Te hogy reagálnál?

Amikor megtudtam, hogy engem is bizony megcsalt a párom, a csajt a hajánál fogva szerettem volna kihúzni az utcára. Bármennyire is gyűlöltem bevallani, ez nem az ő hibája volt. Ugyanis, ha a pasim nem közeledik felé egyáltalán, akkor soha nem történt volna köztük semmi. Teljesen mindegy, hogy a lány kérette-e magát vagy sem, mert a férfi tette, amit tett. Tényleg a csaj volt a hibás? Miért állta volna meg? Tartozott nekem bármivel is? Hűséggel biztos hogy nem.

Ezek a dolgok biológiailag kódolva vannak. És mivel ma már hedonista az élet, úgy vagyunk vele, hogy miért is hagynánk ki bármit is az életünkből. Egy életünk van, nem igaz? A lehető legtöbb tartalommal kell megtölteni. Ezzel nem azt mondom, hogy támogatom az afférokat, hanem hogy képes voltam belátni és elfogadni, hogy ez egy létező dolog. Lélegzik, táplálkozik, ölel, szeret, és párokat szakít el egymástól.

Az egyszeri kilengések talán még megbocsáthatóak, hiszen te is néha az ágyadba cipelnéd azt az irtó szexi, kocka hasú csávót a strandról. Mi attól vagyunk különbek, hogy másokkal ellentétben, nem tesszük. Amíg te meg én erősek vagyunk, ők gyengék. Gondolj úgy erre az egészre, hogy mi is mindig megcsaljuk a régi kedvenc táskánkat azzal, amit tíz perce vettünk le a polcról. Hiába tökéletes az a táska, akkor is kell egy másik.

Fotó: itsmepiggyem.blogspot.com ; Leadkép: taylordavid.ca

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...