FemcafeNemMese blog

Sosem szoktam panaszt tenni akkor, hogyha valami nem tetszik, és szerintem hozzám hasonlóan sokan maradunk inkább csendben, minthogy mi érezzük magunkat cikisnek azért, mert hangot merünk adni a véleményünknek.

Te is így beszélsz azzal, akit szeretsz, de még nem mondtad neki?

A kemény túrákat szereted a hegyekben, egy jó erős bakancsban, amely masszívan a bokád köré fonja magát, és segít a biztos előrehaladásban? Vagy inkább a hosszú, homokos, tengerparton sétálnál egy fityegő kis strandpapucsban, amely a két ujjad közé dugva hol leesik, hol elszakad.

Késtél már órákat a MÁV miatt? Büntettek már meg olyanért kemény pénzekre, ami igazából nem is a te hibád volt? Késtél már le csatlakozást vagy egyszerűen csak a legutolsó vonatodat haza? És a pénzed kaptad már vissza valaha?

Ismered a holland kemencét? Annyit elmondhatok, hogy nem kenyeret sütnek benne. Azzal tisztában vagyok, hogy a pasik szeretnek számomra kissé meredek, gusztustalan dolgokat csinálni. Nagyokat böfögni, levenni a zoknit és megszagolni a lábukat nyilvános helyen, vagy akár elereszteni egy-két galambot a haverok előtt. Erről szól az a vicc is, hogy a férfiak két százaléka élvezi az összebújást és együtt alvást, kilencvennyolc százalékuk pedig próbálja visszatartani a nemes gázait. Ha a jó ízlés határain belül undorító egy pasi, akkor az még férfiasan gusztustalan.

Szerintem a szövés férfi munka. Csodálatosan tudnak egy-egy jól időzített mondattal, érintéssel, tettel beszőni egy nőt a lepedőik szálai közé.

A piros nadrágos fiúnak volt egy titka. Egy nagy titok lapult a mosolya alatt.
A piros nadrágos fiú jó ember volt. Előre engedte a lányokat az ajtóban, figyelt az öregekre, segített a testvérének. A lány is úgy ismerte meg, mint akinek lehet hinni, s megtartja a szavát.

Te biztosan nem rúgnál fel egy barátságot egy pasi kedvéért, te biztosan nem tennél keresztbe a barátnődnek, hogyha egy srác tetszik neki, soha nem állhatna közétek senki, és te biztosan azt tennéd, ami neki a legjobb. Hát, a barátnőd már nem biztos!

Oldalak