Fashion&Beauty

5 nap 6 képben

Újabb összeállítással készültem nektek, amiben összefoglaltam képekben az elmúlt hetemet, ami elég sűrű volt, tele volt izgalmas programokkal. Voltam forgatásokon és fotózásokon is és jártam ékszerbemutatón is, valamint jelentek meg újságok és magazinok, amikben megnézhetitek az anyagaimat.

Hétfő

Hétfőn egy katalógusfotózáson jártunk, ahol 3 nem modell férfival és egy kutyával dolgoztunk együtt, ami néhol nehézkes volt, néhol meg könnyed és természetes. A Thomas Breitling márkának a tavaszi kollekcióját fotóztuk le, különböző helyszíneken, más-más életszituációkban. Szerencsére az időjárás nagyon barátságos volt, igazi tavaszias. A képeket hamarosan az üzletekben is láthatjátok.

Kedd

Újabb csodálatos ékszerekkel találkozhattam, a Marlox háza táján. Bemutatták többek között az Esprit és a JOOP! legújabb kollekcióját. Természetesen egyből föl kellett próbálnom egy pár órát, a két kedvencemet le is fotótam. Egy vékony szíjas pink Esprit és egy szintén vékony szíjas JOOP! arany órát. De gondoltak ám a férfiakra is, hiszen elegáns és sprotos órákat is egyaránt bemutattak különböző márkákban.

Szerda

Szerdán reggel egy videófelvételre mentünk egy belvárosi cipőboltba, ahol nekem kellett felmodnanom a Joy Magazinban megjelenő Deichmann összeállításban szereplő cipőkről, hogy mit mihez ajánlok. Az újságban az oldalt is én állítottam össze a legújabb színes cipőkből, amit már láthattok is a Joy áprilisi számában.

Majd ezután rohantam az Akváriumba, ahova Dallos Boginak vittem ruhákat. Hiszen egy riportot készítettek vele a hamarosan induló Petőfi tv-hez. A felvétel elött egy kis mókázás és fotózkodás belefért az időnkbe. Bogira a Van Graaf üzleteiből vittem a tavaszi kollekcióból ruhákat.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?