Fashion&Beauty

Sivatagi show az F&F 2015 tavaszi/nyári kollekciójának jóvoltából

Egy újabb gyöngyszem az eljövendő melegebb napokra. Bemutatjuk az F&F 2015-ös tavaszi-nyári kollekcióját, mely a világutazók praktikus öltözékéből merít ihletet.

Ízletes falatok és az új trendek

A csodálatos belvárosi, Váci utcára néző F&F showroomjában jártunk, ahol az ízletes falatok mellett, egy kellemes és barátságos uzsonnázás mellett betekintést nyerhettünk az új trendekbe. Az F&F egy méltánytalanul alulértékelt életérzésre hívja fel a figyelmet, a féktelen, kalandvágyó világutazó stílusához méltó viseletekkel, letisztult, trendi ugyanakkor kényelmes és laza darabok jellemzik a legújabb darabokat.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.