Fashion&Beauty

Ez a legújabb kedvenc ékszerem! - Nem az, mint amire gondolnál

"Legújabb kedvenc ékszerem az új Acer-em." Megnyerő megjelenés, nagyobb teljesítmény… Akár a tökéletes pasiról is szólhatna ez a cikk, de az új Acer Aspire S5-ös laptopról ejtenék pár szót.

Milyen egy vonzó laptop?

A foci EB idején rendezték meg az Acer sajtótájékoztatót, ahova az IT újságírók mellett, most női bloggereket is meghívtak, hiszen a legújabb kollekciójukban igazán vonzó termékeket találhatunk, még női szemmel is.

Az eseményen bemutatták a legújabb laptopokat és tableteket. Amit én most kiemelnék, az a többi hölgy társammal együtt a személyes kedvencünk lett. Egy hófehér Aspire S5 ultrabook. Gyönyörűen ívelt, vékony, pehelykönnyű, és a hófehér textúrált borítása mellett a rosegold fémes részek teszik még elegánsabbá. A súlya mindössze 1,3 kg, így bármikor viheted magaddal, a kedvenc táskádba is belefér. Az üzemideje akár 13 óra is lehet. Az én tapasztalatom az, hogy 5 napig nem kellett töltenem, napi 2-3 óra használat után sem.

A billentyűzet finom, selymes tapintású gyöngyfehér és világít is, így sötétben is könnyen lehet gépelni. Szerelem volt első látásra. És ezután jöttek még csak a belső csúcsszuper értékek.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.