Fashion&Beauty

Elkészült Bogi új videoklipje, a World of Violence

Dallos Bogi bejutott a legjobb 30 magyar közé az idei, 2015 Eurovíziós Dalfesztiválon, aminek magyarországi válogatása 2015 január 24-én kezdődik. A Dal című műsorban élőben is láthatjuk majd a World of Violence című legújabb számát, aminek klipforgatásába most bepillantást nyerhettek.

World of Violence a stylist szemével

Bogival már nyár óta dolgozunk együtt, különböző fellépésekre és eseményekre én öltöztetem, ezért a World of Violence videoklipjére is engem kért fel. Nagyon izgalmas feladat volt, hiszen a klip tele van változatos karakterekkel, emberi sorsokkal, mint például a biciklisfutár, 2 hajléktalan és más-más különböző szituációban lévő szereplők. A klipnek még az is az érdekessége, hogy le van lassítva az egész és ráadásul még fekete-fehér is. Amit figyelembe kellett vennem, amikor kiválogattam a ruhákat, hogy legyenek érdekes textúrák, különböző árnyalatok és minták.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...