Máris hiányzol - A barátság valódi értéke

Néhány héttel ezelőtt volt szerencsém megnézni egy filmet. Hangsúlyozom, szerencsém, ugyanis meglehetősen kevés az “érdemes” film manapság a mozikban. Egyszerűnek és limonádénak ígérkezett a címe alapján, de egészen nagy magaslatokba jutott, miközben egy élethelyzetből adódóan a barátság legfontosabb kérdéseit feszegette.

Máris hiányzol - A barátság valódi értéke

Az életünkben, van néhány nagyon meghatározó és igazán megkerülhetetlen emberi kapcsolat, amely kimondhatatlan mértékben befolyásolja az életminőségünket. Ilyenek a szülő-gyermek, a pár és a baráti kapcsolataink is. A Máris hiányzol c. film nézése közben történik valami, ami minden jóérzésű embert arra inspirál, hogy áttekintse kapcsolatát a legjobb baráttal. Rádöbbenünk arra, hogy micsoda érték az, ha valaki olyan van a bizalmi körünkben, aki képes felnyitni a szemünket és nem csak fülünknek tetsző, hanem igaz szavakkal tart tükröt elénk. Ezáltal lehetőségünk nyílik észrevenni hibáinkat és felülemelkedni rajta.

Igazi nagy szerencsének tekinthető, ha valakinek ilyen barátja van. Mivel emberekkel foglalkozom, és nyitott szemmel járok-kelek a világban, azt vettem észre, hogy a többség azt az embert tekinti barátnak, aki úgy táncol ahogy Ő fütyül, és mindenre csak bólogat, vagy éppen sajnálja, ha az esik jól.

Fotó: movies.com

Oldalak

Utazás
Magyarországon is sok állat esik áldozatul az autósoknak, de egy kis odafigyeléssel ezt el lehet kerülni. Ráadásul ezt az állatfajt nem is könnyű észrevenni.
Lifestyle
A rizsfőzés után olyan, mintha csak egy koszos levet látnánk, ami általában a lefolyóban végzi. Ha viszont meglátod, mihez lehet kezdeni vele, kétszer is átgondolod, hogy kiöntsd-e!
Sztárok
A francia színész idén novemberben tölti a 89-et, friss fotót pedig már rég láthattunk róla, most azonban lánya, Anouchka a minap reggelizés közben örökítette meg legendás édesapját, a felvételt...