Te tudod, hogy merre tart az életed? A belső hangod megmutathatja a helyes irányt

A jó könyveket és a jó filmeket érdemes időről-időre elővenni, mert minden alkalommal tartogat számunkra valami újat. Így volt ez a minap is a Bor, mámor, Provance c. filmmel. Megajándékozott egy párbeszéddel, mely az utolsó harmadban hangzik el és így szól: “Nem illik ez a hely az életemhez. Tévedsz! Az életed nem illik ehhez a helyhez.”

Életed kalauza

Ami azt illeti, engem alaposan elgondolkodtatott és rávett, szenteljek néhány percet arra, hogy átgondoljam, hogyan is élek, és ehhez képest mit mond a belső hang, hogyan kellene élnem. Persze, itt most nem feltétlenül gondolok óriási dolgokra. A legtöbb embernek elég lenne néhány kisebb változtatás a szokásain, viselkedésén, esetleg a környezetén ahhoz, hogy sokkal komfortosabb legyen az élete. Ha van kedved, kérlek, játssz el te is a gondolattal! Egyeztesd a külső valóságodat a jóérzéseddel, a vágyaddal, és nézd meg, mely pontokon eszközölhetnél egy kis változást. Meg fogsz lepődni, milyen érdekes összefüggésekre lelsz majd, és egy kis módosítás mekkora változást hoz az életedbe.

Természetesen az is kiderülhet, hogy a városi életedet váltanád fel a természetközeli vidékire, vagy éppen fordítva, mert nagyobb nyüzsgésre vágysz. Ha ekkora eltérések vannak a lelki hangod és az életed között, azt érdemes komolyan venni, mert a megtűrt állapotok, idővel lelki depresszióhoz, rosszabb esetben fizikai betegségekhez vezethetnek.

Fotó: natashastander.wordpress.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle