Lifestyle

Vótunk a bótba - Sánta Laci blogbejegyzése

Nemrég a szüleimnél jártunk Békéscsabán. Nagyszerű kirándulás volt. Elég ritkán jutok haza a munkám miatt, de most végre két teljes napot tudtunk otthon tölteni, ami igazán feltöltött. Egy alkalommal, hogy megkönnyítsük a párommal szüleim dolgát, magunkra vállaltuk a bevásárlást. Felkerekedtünk hát és elmentünk egy közeli hipermarketbe, amit idehaza csak úgy hívunk a bót. :)

A bótban

Még egy perc se telt el, ahogy a liszthez és a cukorhoz értünk, nem lehetett nem észre venni, hogy a cukros lerakatnál valami nem stimmel. Véletlenül ki volt szakadva néhány zacskó és mindenütt kristálycukor hevert.

Ahogy kicsit jobban szemügyre vettem a dolgot, nekem úgy tűnt, hogy nem magától szakadt ki, hanem mintha valaki ügyesen kibontotta volna az egyik zacskót. De miért? Nem volt biztos benne, hogy az van a zacskóban ami rá van írva? Vagy kíváncsi volt, hogy tele van-e a zacskó? Vagy hogy a cukor milyen színű? Vagy csak egyszerűen meg akarta kóstolni?

Mindegy is. A lényeg, hogy egy jó húsz percet bóklásztunk a boltban, és a dolog senkit sem zavart. Egy illetékes eladó munkatárs sem pattant oda, hogy eltakarítsa, hanem ez a kis édes csendélet ott díszelgett a fal mellett.

Nagy a kupi

Aztán ahogy tovább vásárolgattunk elérkeztünk a téli szélvédőmosókhoz. Már nagyon nagy szükségem volt rá, mert az autó számítógépe hosszú napok óta jelezte, hogy fogyóban az ablaktisztító folyadék. Ott pedig ez a látvány fogadott:

A bolt két egymástól legtávolabbi pontjáról van szó, de a történet ugyanaz. Valaki jött, látott és győzött a természet erői felett. Persze az is lehet, hogy figyelmetlenül pakolták le a műanyag üvegeket és magától ledőlt. Nem akarok én rosszindulatú lenni, és ismeretlenül megvádolni valamelyik embertársamat, de nem tartom kizártnak, hogy valaki csak egyszerűen jól szórakozott. Amint túl lettem az első sokkon, jött a második, amin már csak röhögni tudtam.

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...