Lifestyle

Toi Toi

Kedves barátom! Mi a jó büdös franc van veled? Otthon is ezt csinálod? Ugyanilyen trehány és gusztustalan vagy? Ezt láttad a szüleidtől? Vagy az egyetemen guszta szakra jártál? Könyvekből szippantottad magadba ezt a viselkedést? Direkt megtanultad, fölvetted, mert azt hiszed, hogy ettől majd jobb és érékesebb ember leszel? Nem értelek titeket tisztelt trehány és igénytelen bagázs!

A plázában

Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki elvből nem jár bevásárlóközpontokban wc-re. Pontosan azért, mert néha… mit néha, folyton olyan dolgokkal találkozol, amikkel nem akarsz! Nem akarom látni a falakra vagy az ajtóra írva, hogy ki, mikor járt itt és mekkorát pottyantott, mennyire szereti az Eddát, vagy hogy milyen telefonszámot javasolnak, ha ilyen-olyan szolgáltatást szeretnék… Azt persze nem is feltételezem, hogy a telefonszámok valódiak. Azt már igen, hogy egy-egy jól szituált lurkó a barátját ugratja azzal, hogy az ő számát vési oda…

És mi még szerencsés helyzetben vagyunk, mert állva pisilünk. De mi van a nőkkel??? Komolyan mondom, én biztos nem ülnék rá azokra a deszkákra… Vagy ha nagyon muszáj, biztos lenne nálam valamilyen fertőtlenítő kendő, ha nő lennék… Nem tudom, lehet, hogy eltúlzom a dolgot.

Volt szerencsém sok helyen megfordulni a világban, Európában, még Afrikában is,
de legutóbb olyat láttam és éreztem, amire nem voltam felkészülve. Nem külföldön, nem az elmaradott országokban, hanem itthon, becses fővárosunk egyik forgalmas bevásárlóközpontjában.

Marokkóban

A fenti kép Tiznit városában készült, Marokkóban, egy kávézóban, ahol egy kicsit megálltunk reggelizni. Elmondanám, hogy a kép alapján ez egy rütyvedt kis klotyó, vagy még az sem… Mégsem volt körbe tisztelve semmilyen szempontból! Sőt! Pedig ez egy sokkal kisebb lyuk!!! Meglepően tiszta volt.

Van is egy történetem ezzel kapcsolatban. Az egyik barátom mesélte, aki többször megfordult Indiában, ahol hasonlóak a toilet szokások. Beszélgetett valami helyi arccal arról, hogy egy európai szemével nézve ezek a típusú wc -k nem túl higiénikusak… Mire az illető csak azt kérdezte: Mi a higiénikusabb? Ha egy lyuk fölé guggolsz és elintézed, amit kell, legyen szó bármiről, vagy ráülsz egy deszkára, amin előtted ki tudja ki ült? Hmmm…. Van benne valami.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...
Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!