Lifestyle

Kacagó jókedv

Mit találtam? De jó!!! Mikor még csak készültünk a Madách Színház Mamma Mia! c. produkciójára, szinte reggeltől estig bent voltunk a színházban. Egy alkalommal betoppantam a fodrásztárba és azt láttam, hogy a lányok nagyon jókedvűen nevetgélnek. Náluk szinte mindig pezseg az élet. Szeretek oda járni, mert ha rossz is a kedvem, ott biztosan feltöltődöm. :)

Mit okoz néhány hajgumi!

Nos, a jókedvük oka nem volt más, minthogy megérkeztek a Mamma Mia! “haj-kiegészítői”. Ez kb. annyit tesz, hogy egy csomó színes hajpánt, hajgumi, meg csat, ami számomra nem volt túl nagy kuriózum, de ők…

Hirtelen átváltoztak kamasz kislányokká, és úgy zsizsegtek, mint valami vásárban, ahol ingyen osztogatják a cukorkákat. Mindenki kiválasztotta, hogy melyik virágos hajpánt illik a legjobban hozzá, és persze fel is próbálták. Nagyon édesek voltak. S mivel épp ott voltam és szem és fültanúja voltam a jókedvüknek, gyorsan lefotóztam őket. Gondoltam ezt nektek is látnotok kell! :) Csak valahogy elkeveredtek az akkor letöltött fotók, ráadásul még egy szoftverfrissítésen is átesett azóta a gépem (amitől kicsit lassabb lett, ami tök idegesítő…). Azonban most megtaláltam őket! Ahogy megnéztem a képeket, azonnal mosolyra fakadtam. Újra átéltem itt a kanapén ülve azt a felhőtlen kacagó jókedvet, aminek egy kicsit én is a részese lehettem.

Ezúton is köszönöm! :)

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Lifestyle
Sok minden történt most a Microsoft körül. Persze a legfontosabb az, hogy a Windows sikeresen befoltozott néhány nagyon karcos biztonsági rést.
Egészség
Már a magyar ügyészség is megjelentette a honlapján, hogy határozottan fognak fellépni azok ellen, akik valamilyen étrend-kiegészítővel akarják átverni az embereket. Van belőlük bőven az interneten.