Lifestyle

A léböjt csuklása

Nem! Nem hagyta abba! Kisebb megszakításokkal egész éjjel csuklottam. Ez már nem lehet játék. Utána olvastam. Több komoly problémának is lehet a csuklás az egyik tünete. Tüdőgyulladás, epehólyag-gyulladás, veseelégtelenség, szívburokgyulladás, májmegnagyobbodás… Igaz, ezt nem épp a leghitelesebb orvosi honlap állítja, de azért belém állította az ideget.

A léböjt csuklása

Az éjszakám úgy telt, hogy aludtam kb. egy órát, majd arra ébredtem, hogy csuklok. Felültem, ittam, levegő bent tart… de semmi. Végül föladtam a küzdelmet és magától csak úgy abbamaradt. Visszaalvás kis időre, majd kezdődik minden elölről. Nem tudom, hányszor ébredtem fel, milyen hosszú ideig aludhattam, mennyi ideig tartottak a csuklás rohamok, csak azt, hogy reggel úgy ébredtem, mint akin átment egy gyorsvonat. Alig bírtam magam összeszedni, ráadásul korán kellett kelnem, mert 8:30-ra mentem szinkronba énekelni egy rajzfilmbe.

Nos, az éjszakai csuklásról annyit, hogy hosszú távon reflux szerű panaszokat okoz. Hogy mi is ez pontosan? A sok fekve csuklástól, a gyomornedv szépen visszafolyik a nyelőcsőbe, ami azt szépen, gondosan marni kezdi. Ez nem csak azért baj, mert kicsit esetleg köhögsz, hanem azért nagy gebasz, mert alkalomadtán le is rekedhetsz tőle. Jó reggelt, jó munkát, kedves hangodból megélő idióta! Ezt rakd össze. Nem elég hogy úgy nézek ki, mint a mosott sz*r, úgy is érzem magam! Sőt, a torkomon pedig mindig ott van valami slájm, amitől egy egyszerű torokköszörüléssel nem lehet megszabadulni… Persze 10 percet késtem, és a munkát hiba nélkül megcsináltam, de kb. háromszor annyi melóval, mint szoktam. Irtó kellemetlenül éreztem ettől magam. Persze senki nem szidott le, csak ilyesmi, nagyon kedvesek voltak, csak éreztem, azt éreztem, hogy ez azért jobban szokott menni.

Utána irány a színház, hisz hétfő van, próbálok 10-től, de ott sem éreztem magam túl jól, ugyanis (hurrá!) jött a csuklás. Egy ideig persze zavartan nevetgélsz, hogy bocs, kicsit csuklom, de aztán felettébb bosszantó. Még jó, hogy nem volt olyan komoly dolgom, hogy mondjuk órákig nekem kellett volna beszélni, mert leégek, mint állat és persze szénné szívattak volna a többiek…

Ebédre egy kis leves, ami végre nagyon jól esett. Délután bandázás Ádiékkal, kis pizza evés, de nem sok azután pedig egy kiadós séta és közben pedig végig csuklás… Idegtépő…

Van azonban jó hír is. A biztosító visszajelzett! Felülbírálták önmagukat és számításba véve a levelem (a csudiszupi színes rajzommal) és nem mellesleg Sándor, a károkozó édesapjának személyes ügyintézését, és végül mégis úgy döntöttek, hogy fizetnek. Ezúton pedig még egyszer szeretném neki megköszönni az önzetlen segítségét!!!

Emiatt persze be kellett mennem másnap a szerelőműhelybe egyeztetni, papírokat írogatni, és eközben végig csuklottam! El tudod ezt képzelni? Úgy tárgyalsz hivatalos papírokról, meghatalmazásról, pénzösszegekről, hogy közben végig csuklasz? Röhejes és egyben szörnyen kínos!

Fotó: subpargamers.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.