Fashion&Beauty

Venice Beach és a gyöngy AK47-es

Ma feltérképeztem Venice-n az Abbot Kinney Blvd-ot és környékét. Sok-sok szép kis divatüzletet találtam itt, és egy nagyon érdekes, roppant különleges képzőművészt, aki fémdrótból és apró gyöngyökből készít fegyverimitációkat, konkrétan például egy AK47-est és barátait, majd ezeket befotózza autentikus környezetben, szintén különös, meghökkentő szerelésekben ábrázolva modelljeit. Az egész performance nagyon emlékeztet az én Hungarian Badass kollekciómra és kompozíciómra, ahol a fegyver kvázi inkább mint a béke, a szeretet vagy a divat fegyvere jelenik meg, semmiképp sem a háború, a vérontás az üzenet, hanem amolyan peace&love feeling, hogy így is lehetne ezt gyerekek... Nekem rettenetesen bejön.


Gyere és kövess a Facebookon is!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!
Home&Design
A nyár a kerti partik és a közös, késő esti, kinti iszogatások évszaka, így nem meglepő, ha benned is feltámad a vágy, hogy gyönyörűvé és hangulatossá varázsold az atmoszférát odakint - még az évszak...
Fashion&Beauty
A rövidebb fazonú frizurák már egészen hosszú ideje töretlenül népszerű trendet képviselnek, ezúttal egy különös nevű bob vált a hölgyek kedvencévé.