Fashion&Beauty

Időutazás a mozi őshazájában

Csodás időutazás a mozi őshazájában, Hollywood szívében a legnagyobb sztárok személyes relikviái és a hallhatatlan filmklasszikusok pazar kellékei, kosztümjei között. Igazi csemege egy ilyen kultúr-szivacsnak, ha úgy tetszik, divatiparosnak, mint jómagam. Csak ámultam és bámultam Winnie Todd vagy Freddie Krueger eredeti jelmezein, Charlton Heston űrruháján az eredeti Majmok bolygójából, vagy épp Marilyn Monroe smink nélküli fotóján. De a legintenzívebb élmény mégis csak Dr. Hannibal Lecter zárkája volt, a hülye maszkjával együtt! Igazi aranybánya ez, tyüüühhüüüüü, betelhetetlen!!!

Peace-HcG

Gyere és kövess a Facebookon is!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.