Ilyen szívmelengető dolgot ritkán látni! Vidrababát ringat a mamája - Fotók

Ritka kedves pillanatot láthatsz most: az 1 napos kisvidrát az anyukája ringatja. Nézd meg! Olyan emberi érzelmek ezek, ugye? Ismét az anyai gondoskodás egy példája az állatvilágban.

Az anyai szeretet

Mivel imádtátok a madármamás cikket, úgy gondoltam, hozok egy másik hasonló cukiságot. A képeken egy vidramamát látsz, aki a hasán sütteti az újszülött kisvidrát, és így, együtt relaxálnak a víz felszínén. Mi ez, ha nem szívmelengető látvány! Annyira cuki, nézd meg, hogy simizi és babusgatja. Hihetetlen! Valljuk be, néha mi is visszalopóznánk a zsúfolt teendők és a világ zaja elől arra a napra, amikor még minket is az anyukánk ringatott, nem? :) A galériában még több fotót találsz!

Ha a te szívedet is megdobogtatta, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Gif; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
A Bika jegy (04. 20. – 05.20.) az első Föld elemű jegy a zodiákus körben. Habár ő is a Tavasz, az újjászületés évszakának szülötte, merőben más tulajdonságokat mutat, mint elődje a Kos. Ha Bika jegyű...
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár, új lehetőségek és inspirációk nyílnak meg a körömtrendeket illetően is, melyekből idén sem lesz hiány.
Fashion&Beauty
Április 25-től látható a mozikban Zendaya új romantikus filmje, a Challengers, ami a teniszezők világába repíti a nézőket.