Ez a 10 legjobb dolog, ami egy egyszerű papírlappal történhet - Videó

Nem is gondolnád mi mindenre jó a papír. Például olyan trükköket, érdekességeket hajthatsz végre vele, amellyel elkápráztathatod a többieket.

Papírvarázslat

Ha papír és olló, akkor nekem az óvodában készített kis hópelyhes papírterítők jutnak eszembe. Tudod, amelyiket összehajtogattuk, a szélein megvágtuk, és kihajtogatva különféle minták születtek a "terítőn". Nos, ennél jóval érdekesebb papírtrükköket láthatsz a videóban, amelyet akár az irodában, akár otthon, a gyerekkel is kipróbálhatsz.

Szerintem a 8. trükk, a virágos, nagyon aranyos. :)

Ha tetszett a videó és kipróbálod valamelyiket, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...