Törj el egy cserepet és alkoss bele egy csodakertet!

Varázsolj a lakásodba egy miniatűr kertet! Könnyen elkészítheted és imádni fogod!

Miniatűr kert a szobába

Nincs másra szükséged, mint némi földre, növényekre és egy hagyományos cserépre (valami nagyobb darabot válassz), amit aztán viszonylag gondosan el kell törnöd. Azért gondosan, mert ez a folyamat visszafordíthatatlan és a darabokra szükséged lesz. Szóval nem mindegy, hogy milyen darabokat törsz magadnak. Egyik évben én is készítettem még anno az irodába egy ilyen minikertet, és mindenki a csodájára járt. Körülbelül 1 évig bírta. Olyan szép volt! 

Nézz körül a képek között és inspirálódj, hátha megtalálod a számodra tökéletes formát, stílust, növényeket és indulhat is a DIY lakáskertészkedés!

Ha kipróbálnád, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotó: themetapicture.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.