Ilyen ledérek voltak a kabaré-táncoslányok 1900-ban - Forró fotók

Azt, hogy ezek a nők csak táncosok voltak vagy prostituáltak is, mindenki döntse el a történelmi ismeretei alapján. Az viszont bizonyos, hogy igen szemrevaló és ledér teremtések voltak a múlt század elején.

Csak táncol?! Na persze!

Ez a kérdés nagyon mai, mert gondolom mindenkinek van olyan ismerőse, aki külföldön "táncol" és milliókkal jár haza. Ennek kapcsán kíváncsi voltam, hogyan néztek ki a múlt századi lányok, akik táncolásra adták a fejüket és a testüket. Biztos vagyok benne, hogy sok esetben előkelő művésznők voltak, akik szívesen fogadták a bőkezű bókokat - és néha a csókokat is. Na, de nézzük meg a képeket!

Mit szólsz?

Blanche Vaudon (1898)

Mary Barbour és az ő fehérneműje (1930)

Párizsi táncoslány (1900)

Folies Bergere Színház (Párizs 1910)

További képek a következő oldalon!

Fotók: vinta.ge

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.