Kiborította a szemetet az utcára, hogy felhívja a figyelmet egy óriási problémára - Fotók

Imádjuk birtokolni, majd könnyen eldobni a cuccainkat, emiatt rengeteg szemetet termelünk. Egy argentin művész megelégelte, és olyat tett, amit még senki.

Színes szemétszobrok

José Luis Torres egy aktivista személetű argentin művész, aki fel szerette volna hívni az emberek figyelmét arra, mennyi felesleges holmit birtoklunk, és emiatt milyen hatalmas szemétdömpinget termelünk. Fogta hát a kanadai kukákat, kiborította, kifestette a lomokat különféle színekkel, majd figyelemfelkeltően visszahelyezte őket a társadalomba. Vagyis "posztmodern" szobrokat készített.

Hogy milyen súlyos problémáról van szó? 2014-ben minden amerikai átlagosan 2 kg szemetet termelt naponta. Durva. Mit gondolsz, te mennyit? Nálunk ma pl. 2 tele szemetet kellett levinni...

Impozáns szemétkupac

Klikk a folytatásért!

Fotók: demilked.com

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.