Az utcai gobelin az új spanyol díszítőmódszer - Varázslatos lesz tőle az elhanyagolt utcakép

Nem is hinnéd, hogy milyen eszközökhöz nyúlnak napjaink utcaművészei! Olyan kreatívak, hogy már nem (csak) graffitivel díszítenek falakat, hanem visszanyúlnak a tradicionális megoldásokhoz is. Például a gobelinhez!

Fonalak szelik a spanyol utcákat

Akik követik a gondolatblogot, rendszeresen találkozhatnak kreatív megoldásokkal, főleg ami az utcaművészeket illeti. Fantasztikusan kreatív emberek vannak, akik szeretnének valamit tenni a szociális jólétért, és az ő módjukon utcaszépítésbe fognak. Most Raguel Rodrigo-t mutatom be, aki fémhálókat tett ki utcaszerte Spanyolországban, fogott sok színes fonalat, és klassz mintákkal szőtte tele őket. Mondjuk azt, hogy begobelinezte a romos házakat, falakat, hogy szebb legyen a látvány.

Mit szólsz hozzá?

Rózsába hajlik

Háló

A következő oldalon is vannak még fotók!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.