Egy kép, ami mindent elmond New York-ról - Ízig-vérig ilyen ez a lüktető város

New York lüktet, méghozzá velejéből. Itthon nem tapasztalt barátságosság, vidámság, magabiztosság és lazaság árad belőle. Volt szerencsém vele lüktetni.

All you need is ...New York

Ha van egy filmekből táplálkozó elképzelésed New York Cityről, akkor hidd el, pont olyan. Grandiózus, pulzáló, tele ismeretlen ismerős helyszínekkel, Monopoly jellegű "színfalakkal". De most nem is útinaplót szeretnék írni, inkább csak egy szeletet megmutatni. Méghozzá ezt a képet, mert azt hiszem, ez jellemzi legtömörebben a várost.

A Time Square-en egy zöld gorilla ácsorog ingyen ölelésért ácsingózva, és mindezt nemes, "zöld" céllal. Hát persze, hogy mentünk ölelgetni. Közben pedig beszédbe elegyedtem egy irtó jó fej, 60-as fekete, hófehér mosolyú rendőr fickóval, akit meg is kértünk, hogy ungyanmár', jöjjön ő is gorillát ölelgetni és legyen rajta a fotókon. Persze, hogy jött! Mindenki yeah-zett, peace jelet mutatott, és pózolt vagy 10 kép erejéig különféle beállásokkal. Utána még dumáltunk kicsit és úsztunk tovább Time Square-árral.

Ilyen New York City. Mintha belecsöppennél egy másik, itthon nem ismert valóságba.

Elvarázsol! Engem legalábbis. :)

Ha te is jártál már New Yorkban, vagy kíváncsi vagy még sztorikra, klassz helyszínekre, akkor nyomj egy LIKE-ot és tudni fogom, hogy írjak-e még róla!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: Szlafkai Évi

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.