Videó: megdöbbentő meglepetést eszelt ki ez a végzős srác - Így harcol a rasszizmus ellen

A meglepetés nem csak megdöbbentő, de lenyűgöző is egyben, hiszen ez a srác a másság elfogadása miatt, a rasszizmus elleni fellépésként tette, amit tett. Nézd meg!

Rajzzal a rasszizmus ellen

Phillip Sossou a Bostoni Latin Iskolában volt végzős hallgató és úgy döntött, hogy az utolsó félévben suli után azzal tölti az idejét, hogy valami hasznos meglepetést készítsen. A iskolába járó 411 diákról egyenként egy nagyon klassz portrét készített, és az utolsó napon kitette őket a folyosóra. Volt megdöbbenés, amikor meglátták a hallgatók! Ráadásul, ami az egészben lenyűgöző, hogy a srác azért csinálta, mert egy ideje rossz a sajtóvisszhangja, megítélése az iskolának, és nagyon sokféle rasszba, valláshoz tartozó diák jár oda. Meg szerette volna mutatni, hogy mindenki egyenlő, hiába más, nem rosszabb, éppen ezért a portrékon mindenki mosolyog.

Hatalmas taps a srácnak! Szerintem - remélem- még sokra viszi!

Ha szerinted is megérdemli a LIKE-ot a srác, hajrá!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Sztárok
Vilmos szerint egyenesen őrültség Katalin titkos, éjszakai hobbija - ezt maga a hercegné vallotta be korábban egy podcastben.
Egészség
Sokan sajnos már csak akkor mennek el fogorvoshoz, amikor valami problémát észlelnek. Pedig itt egy rutinbeavatkozásról van szó, ami ráadásul nem is fájdalmas.
Utazás
Magyarországon is sok állat esik áldozatul az autósoknak, de egy kis odafigyeléssel ezt el lehet kerülni. Ráadásul ezt az állatfajt nem is könnyű észrevenni.