Ezek a gyerekek tényleg azt hiszik, hogy elbújtak - Fotók

A gyerekek hajlamosak azt hinni, hogyha ők becsukják a szemüket, akkor mások sem látják őket. Ugye, ismerős? Nézd meg ezeket a kissrácokat, miképp próbáltak sikertelenül, mégis nagyon lelkesen elbújni. Jó kacagást!

Bújócska

A kislány, aki törölköző mögé dugta a buksija negyedét, valamint a jobb szemét, máris kizárta a külvilágot, és úgy döntött, akkor ő most már nem látszik. Vagy a kissrác az oszlop mögött? Vagy az örök klasszikus, a láthatatlanná tévő függöny? Nézd meg a fotókat és mosolyogj egy jót a gyerkőcökön, akik a rejtőzködés mestereinek hiszik magukat.

Ha szerinted is cuki próbálkozások voltak, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Sztárok
A Szex és New York sorozat sokunk nagy kedvence, ha viszont meghallod Sarah Jessica Parker döbbenetes elmélet, teljesen más szemmel nézed majd ezentúl az epizódokat.
Lifestyle
Ha régi házat veszel, amit szeretnél felújítani, akkor olykor számíthatsz néhány meglepetésre. A pár persze már azon gondolkozik, hogy mit kezdjenek vele.