Hatalmas a különbség: így várják a nők és a férfiak a nyarat - Videó

Mindjárt itt a nyár, ami nekünk, nőknek óriási kihívásokkal jár. Te leadtad már az utolsó 5 kg-ot, barnultál már, szőrtelenítve vagy, elkezdted a diétát, futsz a feszes lábakért? És a pasid mit csinál?! Jah, hogy semmit?! Ez a rövid videó kendőzetlenül bemutatja, hogyan készülnek a nők és a férfiak a nyári szezonra. Jó móka lesz, ígérem.

Igazságtalanság?!

Nem olyan könnyen csúszik le rólunk a tavaszi ruci és ad helyet a nyári, mindent láttató holmiknak. Ráadásul a ruhapróba is tartogat kihívásokat, vajon beleférünk-e még a tavalyi forrónaciba, mennyire lóg ki a hasunk a lenge topból, mennyire edzett és gömbölyű a vállunk, vádlink, fenekünk a nyári szezonhoz? Ha nem eléggé, akkor utolsópillanatos edzőtermi bérletroham, diétás oldalak buzgó látogatása, valamint irány gyakrabban a kozmetikus és a szolárium. Mennyivel egyszerűbb dolguk van a pasiknak, nem? A videó a Trónok harcát kiparodizálva erre a gondolatmenetre fűzi fel a mondanivalót: Mennyivel több kihívást tartogat egy nő számára a nyár kezdte, mint egy férfi számára.

Na jó, nem kell általánosítani, ha te éppen nagyon elégedett vagy magaddal, és semmi extrát nem jelent számodra a nyári felkészülés, akkor fejhajtás előtted. Viszont valljuk be, hölgyeim, nem igazán lesz ismeretlen számunkra az, amit a videóban látunk! :)

Ha számodra is ismerős a küzdelem, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: theguardian.com

Oldalak

Utazás
A szentinelézekről vajmi keveset tudunk, de a világ legveszélyesebb törzseként tartják őket nyilván. Aki a szigetükre téved, az valószínűleg nem éli túl a találkozást.
Utazás
Idén nyáron olyan forróság tombol majd Európában, ami még az elmúlt évek hőhullámait is felülmúlhatja - derül ki a legfrissebb előrejelzésekből.
Sztárok
Nem volt mese, Ördög Nórának és a TV2-s csapatnak országot kellett váltania. Továbbra sem könnyű az Ázsia expressz forgatása.