Ha megnézed ezt a videót, azonnal akarsz egy pandát - Hihetetlen, milyen cukik

A videón egy állatkerti gondozó nem tud semmit csinálni a pandamaciktól, mert azok mindent játéknak néznek. Nagyon vicces, hogy mit művelnek. Imádni fogod!

A pandajáték jelszava: "Ne vedd el, az az enyém!"

Már az elején leszögezném, hogy azonnal szükségem van egy pandamacira! :) Csupa móka és kacagás lehet velük az élet.

A videót elnézve a gondozónőnek már a csizmája tele van a pandacsínyekkel, mert nem hagyják takarítani. Belemásznak a kosarába, nem hagyják elvinni a leveleket, széttúrják a kupacot, rácsimpaszkodnak a lábára és így tovább, vagyis folyamatosan igénylik a foglalkozást és a játékot. Ha van gyereked, gondolom számtalanszor jártál hasonló cipőben, mint ez a gondozó, de ha nincs - ahogy nekem sem - akkor is igazán vicces lesz a következő videó.

ui: Kedves Télapó! Ha a nyári lazulás alatt olvasod ezt a bejegyzést, kérlek írd fel: PANDAMACIT AKAROK! (De ne téveszd össze a gyerekkel!) :D

Ha szerinted is nagyon aranyosak, nyomj egy LIKE-ot!
Nézz bele a tegnapi bejegyzésbe is!

Forrás: youtube.com, Leadfotó: gazeta-shqip-com

Oldalak

Sztárok
Nagy Melanie kiskorában egészen más karriert képzelt el magának, mint amivel jelenleg foglalkozik: G.w.M volt párja nemrég elmesélte, korábban milyen területen folytatott tanulmányokat.
Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!