4 tipp, hogy emlékezetes legyen a lánykérés

Egy nő életében van néhány meghatározó élmény, amire egész életében emlékezni fog. Az első randevú, az első csók, ... és az, amikor és ahogy megkérték a kezét. Ezért érdemes egy férfinak energiát áldozni a nagy pillanatra - hogy valóban nagy legyen.

A nagy elvárások és a valóság

Az a baj a nagy elvárásokkal, hogy óriási csalódások tudnak lenni belőle. Ezért összeszedtünk néhány tippet, hogyan kérheti meg a pasi a nő kezét úgy, hogy abból szép és maradandó emlék legyen.

1. Tengerpart

Kevés romantikusabb pillanat van, mint amikor a tenger végtelen kékje vagy a vízbe lebukó nap mellett ereszkedik féltérdre a pasi, és teszi fel a kérdést. A tengerpart háttere adott, dekorálni nem kell, már csak az utazást kell megszervezni.

2. Munkahely

Ha a legkevésbé romantikus helyet keresed, akkor a napi rutin központját, a munkahelyet válaszd. Viszont éppen ezért válhat izgalmassá, különlegessé, ha képes a férfi jól felépíteni és megszervezni a lánykérést. Persze ez esetben a kollégák bevonása elkerülhetetlen, sőt kifejezetten előnyös.

Videók: vimeo, youtube

Oldalak

Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...