Tökéletes esküvőre vágysz? Könnyítsd meg a szervezést egy weboldallal

Külföldön már évek óta nagy divat, de vajon tényleg van haszna egy esküvői weboldalnak? Mire tudod használni, miben lehet nagy segítség a szervezés során? Most megtudhatod!

Manapság már szinte minden online történik: online vásárolunk, online tartjuk a kapcsolatot barátokkal és vannak, akik szerelmet is online találnak. Az esküvői weboldal éppen ezt az online csatornát használja ki a kapcsolattartásra, megkönnyíti a kommunikációt a pár és a vendégek között. Ezen a személyre szabott oldalon minden fontos információ helyet kaphat, amit szeretnétek megosztani a vendégekkel.

Kinek érdemes?

Ha kis esküvőtök lesz (30 főnél kevesebb vendéggel), ha mindenki a közelben él és ha a vendégek többsége nem egy pc guru, akkor nem feltétlen szükséges. Viszont ha nagyobb esküvőt terveztek, akkor sok feladatot levehet a vállatokról. Célszerű a helyszín lefoglalása utána egyből nekikezdeni a tervezésének, hogy biztosan időre elkészüljetek vele.

Manapság már számos külföldi és hazai esküvői portál is kínál ingyenesen személyre szabható esküvői weboldalakat (pl. Zankyou, TheKnot, stb.). Az alábbi rövid listából kiderül, hogy mik azok a fő dolgok, amire alkalmas egy ilyen oldal.

Love story

Bemutathatod, hogy hogyan ismerkedtetek meg, írhattok kicsit magatokról és megoszthattok minden olyan dolgot, ami érdekelheti a vendégeket. Ha készült rólatok eljegyzési kisfilm vagy régi gyerekkori és közös képekből videó, akkor ez az a hely, ahova ezt érdemes kitenni. Hidd el, imádni fogják!

Vendégek kezelése

Kezeld egyszerűen a meghívottak listáját. Küldd ki a meghívókat e-mailben és nézd meg az oldalon, hogy kik jeleznek vissza. Így pontosan tudni fogod, hogy hány fővel számolj. Ezzel a módszerrel ráadásul időt és pénzt is spórolhatsz a felesleges telefonáláson.

Fontos információk

Bár sokan ragaszkodnak a papír alapú meghívóhoz, azonban előfordulhat, hogy a legfontosabb információkat tartalmazó meghívó elkeveredik. A weboldalatok sosem keveredik el… Mikor kezdődik az esküvő? Hol lesz pontosan? Hogy a legegyszerűbb odatalálni? Könnyen lehet parkolni? Van szállás a közelben? Ezekre a kérdésekre feltétlen adj választ az oldaladon. Minél részletesebben leírod ezeket, annál több időt spórolsz meg magadnak. Célszerű egy térképet is kitenni a pontos cím mellé. Ha pedig változás van a programban, akkor könnyedén elérhetsz mindenkit.


Oldalak

Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.