Esküvői helyszínelők - Így válaszd ki a tökéletes terepet!

Az eljegyzés után szinte mindenki azonnal a tökéletes esküvői helyszínen kezd el gondolkozni. Nem csoda, hiszen nyugodtan mondhatjuk, hogy a helyszín meghatározza az egész esküvőt…

A helyszín nagyon sok tényezőt befolyásol egy esküvőn: határt szab a vendégek létszámának, az esküvő stílusának és a díszítésnek is. Az esküvői tervezés idejének és költségének nagy részét így az ideális helyszín keresésére kell fordítani. Szerencsére ma már számtalan lehetőség közül válaszhatunk, az alábbi pár tippel pedig talán még könnyebb lesz a döntés.

A te napod, a te döntésed

Fontos, hogy először azt döntsd el, hogy milyen típusú esküvőt szeretnél. Van, aki távol a város zajától egy csendes vidéki helyen szeretné tartani az esküvőjét és van, aki ki se mozdulna a város nyüzsgéséből. Ha pontosan tudod, mit keresel, sok időt spórolhatsz a keresgéléssel.

A költségek

Ha már tudod, mit is keresel, akkor állíts fel egy költséghatárt. Vedd figyelembe, hogy a helyszín bár jelentős része lesz a teljes költségnek, mégis számtalan egyéb tétel jön még mellé. Kezdve a különböző szolgáltatóktól egészen a legapróbb asztaldíszekig.

Mikor foglalj

Az ismert és jó helyeket nagyon gyorsan lefoglalják, főleg a nyári időszakra. Teljesen átlagos akár 12-16 hónappal az esküvő előtt lefoglalni a helyszínt. Ezért ahogy megtaláltátok az igazit és sikerült is megállapodni mindenben, azonnal foglaljátok le!

Last minute

Ha mégis úgy alakult, hogy már csak pár hónapotok van az esküvőig, akkor is lehet még szerencsétek. Jó eséllyel belefuthatsz akciós ajánlatokba is, ahol például lemondták az adott napot, így kedvezményesen is megkaphatjátok.


Oldalak

Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.