Így válaszd ki a zenét és a fényeket - Az ismert DJ elárulja, mitől lesz ütős az esküvői buli

A lagzik legfontosabb része a vacsorán kívül a buli, ahol természetesen nem mindegy, hogy milyen a hangulat. Az, hogy mitől lesz jó a buli, sok apró részleten múlik, ezek közül pedig rengeteg olyan van, amit előre nem tudunk megszervezni, kitalálni. Ha egy parti elindul a maga útján, akkor azt nagyon nehéz terelgetni. De persze vannak olyan apró kis trükkök, praktikák, amiket ha betartunk, akkor még egy buli is irányítható, olyan mederbe terelhető, amilyenbe csak szeretnénk.

Mi kell a lagzi bulizós részéhez?

Jó zene, táncparkett, finom italok és persze hangulatos fények. Igen, fények, hiszen egyáltalán nem mindegy hogy milyen zenére milyen megvilágítást kap a termünk. Gondoltad volna, hogy vannak olyan fények, amelyek kifejezetten altatnak, vagy hogy egészen más fényű lámpákra van szükség a vacsoráztatásnál, mint a táncnál?

DJ Smash már több mint 27 éve foglalkozik diszkózással, cikkünk szakértőjeként válaszolt a kérdéseinkre. Szerinte egy lagziban az ő munkája nem csupán a zenélésről szól, hanem a hangulatkeltésről, a hangulatfokozásról egyaránt, ezt pedig zenével és fénytechnikával lehet elérni. „Minél színesebb egy este, minél több lámpa, technika és vizuális megjelenítés van, annál látványosabb a műsor. Ezek összességétől lesz belőle egy teljes wedding show.”

Az első benyomás - látvány

Ha buliról van szó, akkor nem a zene az első dolog, ami megfogja az embereket, hanem a látvány és a technika. Ezek alapján születik meg a vendégekben az első előítélet, ha profinak látszik a technika, akkor jó bulira számítanak és így is állnak hozzá az est további részéhez. Az, hogy jó legyen a zene, olyan, ami az ízléséhez és szívéhez is közel áll csak másodlagos.

Hogyan válasszunk zenészt?

Érdemes olyan zenészt választani az esküvőnkre, aki zenei mellett, saját fénytechnikával is rendelkezik. Sötétben még a legjobb zeneszámok is altatnak, de ha a diszkósnak megvan minden eszköze a hangulatkeltéshez, akkor garantált a hatalmas buli és a felhőtlen szórakozás.

A hajtás után a vendégsereg és a pár ízlése, valamit a fények kerülnek terítékre!

Fotó: Pál Gergely Botond

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...