Ettől lesz igazán egyedi az esküvőd - Lenyűgöző boltívek a legszebb pillanathoz

A kültéri esküvők egyik legalapvetőbb eleme a virágokkal díszített boltíves kapu, amely alatt az ifjú pár kimondja a boldogító igent. Ezek a díszelemek nem csupán a tér formálására és a központi helyszín hangsúlyozására alkalmasak, hanem csodálatos esküvői fotók kellékéül is szolgálnak.

A szertartás az esküvő csúcspontja

Te is a szabadban képzeled el a nagy napot? Akkor kezdj el játszani a gondolattal, hogy milyen boltív illene leginkább álmaid esküvőjének stílusához. Felejtsd el az unalmas divatszíneket és fazonokat, helyette engedd szárnyalni a képzeleted. Nincs olyan, ami ne jöhetne szóba, amit ne lehetne megvalósítani. Segítünk beindítani a fantáziád, íme öt esküvői boltív, amelyek cseppet sem hagyományosak, mégis gyönyörűek. Neked melyik a kedvenced?

Tengerparty mennyegzőhöz

Gyűjtsetek össze minél több uszadékfát és azokból állítsátok össze a boltív vázát. Ha kész, díszítsétek friss trópusi virágokkal és zöld levelekkel. Nagyon jól fogtok mutatni a fehér homokban, háttérben a kék óceánnal, a színes boltív alatt.

Esküvő az erdőben

Először is keressetek egy jó erős ágakkal bíró fát, ez lesz a házasságkötés helyszíne. A boltívhez pedig mindössze egy fehér szövetre két lampionra és egy kristályos csillárra lesz szükséged, ezekből pedig szinte már gyerekjáték összeállítani egy a képen láthatóhoz hasonló esküvői boltívet.

Semmi sem lehetetlen

Nincs olyan, amit egy jó esküvőszervező ne tudna megszerezni. Engedd hát el a fantáziád! Választhatsz akár egy rusztikus fehér fa pavilont, melyre vörös rózsa van felfuttatva. Hát nem romantikus?

Tematikus lagzira

Egy viszonylag egyszerűbb boltívet szinte bármilyen kiegészítővel feldobhatsz. Például ha a tengerparton tartod a lagzid, lehet a téma a hajózás. Ebben az esetben pedig még egy hajó kerékkel is díszítheted a boltívet, így biztosan mindenki számára egyértelmű lesz a tematika.

Hagyományokhoz hűen

A hagyományos boltív a nevéből adódóan, lekerekített felső résszel rendelkezik, ám ma már olyan formát választasz, amilyet csak szeretnél. Ám akkor sem kell lemondanod az egyediségről és stílusosságról, ha hagyományok szerinti boltívet választasz. Ezeket a darabokat is kedvedre díszítheted, akár a kedvenc virágoddal, egymásnak írt szerelmes üzenetekkel, vagy akár közös fotókkal is.

Ha már az esketés helyszíne rendben, ideje a bevonuló zenét is kiválasztani: 5 tökéletes dal bevonuláshoz

Fotók: Pinterest, Leadfotó: theknot.com

Oldalak

Utazás
A szentinelézekről vajmi keveset tudunk, de a világ legveszélyesebb törzseként tartják őket nyilván. Aki a szigetükre téved, az valószínűleg nem éli túl a találkozást.
Utazás
Idén nyáron olyan forróság tombol majd Európában, ami még az elmúlt évek hőhullámait is felülmúlhatja - derül ki a legfrissebb előrejelzésekből.
Sztárok
Nem volt mese, Ördög Nórának és a TV2-s csapatnak országot kellett váltania. Továbbra sem könnyű az Ázsia expressz forgatása.