Hogyan lesz álomalakod a menyasszonyi ruhában? 5 tipp a szakembertől

Az esküvői készülődés legfontosabb kérdése egy nő számára, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája. A második, hogy hogyan fog kinézni benne. A néhány hónapos felkészülési idő hirtelen rémületesen kevésnek kezd tűnni, hogy formába lendüljön az ember lánya, de lássuk, a szakember mit tanácsol, hogy az álomruha álomalakon feszüljön!

A legfontosabb tréning - a motiváció

Vida Andrea személyi edzőt kérdeztem a formába lendülés legfontosabb hozzávalóiról, mire számomra is meglepő módon a folytonos motivációt tette az első helyre. "Egy szakember, nem csak a tudásával segít mindebben, de jó motivátor is egyben. Mert a motiváció ott van mindenkiben eleinte biztosan, de vannak azok a napok, amikor azt érzed, inkább hagyod az egészet a fenébe, és választasz egy másik ruhát, mondván: van neked így is elég dolgod a mindennapi életben és az esküvővel kapcsolatban is. De ha van melletted valaki, aki ezeken a holtpontokon átsegít, nem lesz szükség kompromisszumra, jó lesz rád az álomruha is."

Mozgás és táplálkozás

A lapos has a konyhában készül - ezt lassan 10 éve szajkózza minden személyi edző. A normális táplálkozás ugyanis fontosabb az alak eléréséhez és fenntartásához, mint a mozgás. Vida Andrea 4 fő tanácsa ebben a kérdésben:

1. Étkezz egészségesen - a testednek szüksége van a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokra ahhoz, hogy működjön, regenerálódjon. Nincs szüksége azonban a "szemétre", amiből nem tud energiához jutni, viszont hosszan tartalékol, és az bizony meglátszik. Még akkor is, ha nem vagy hízékony alkat. A jó hír, hogy ehetsz egészségesen úgy, hogy ehetsz finomságokat, tehát nem kell aszkéta életmódot folytatnod.

2. Sportolj - nem kell minden nap kiköpni a tüdőd napi 3 órában. Egy megfelelően megtervezett, jól irányított, heti 3-4 alkalmas, kevesebb mint egy órás(!) hatékony mozgással pár hónap leforgása alatt javul a testtartásod, felgyorsul az anyagcseréd, tónusosabbá válnak azok a részek is, amik kilátszanak a menyasszonyi a ruhából.

3. Igyál sok folyadékot - lehetőleg vizet, az sem mindegy mennyit és hogyan. A bőrödnek, a kiválasztó szerveidnek, izmaidnak, a szívednek, az egész testednek vízre van szüksége a változáshoz, a felesleges anyagok kiürítéséhez és a regenerációhoz is. Lehetőleg egész nap igyál folyamatosan, kis kortyokat. Attól, ha egyszerre bedöntesz 1 liter vizet, csak többet jársz a toalettre, de semmi sem változik.

4. Pihenj sokat, aludd ki magad - a testednek szüksége van a regenerációra.

Az utolsó hozzávaló - talán a legfontosabb - a hajtás után kiderül!

Fotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Anne Hathaway igazán nosztalgikus hangulatba került a Neveletlen hercegnőt visszanézve, a színésznő el is érzékenyült karrierje kezdetére visszatekintve, valamint azt is elárulta, hogy az egyik...
Lifestyle
A Mars titkai folyamatosan meglepetést okoznak a kutatóknak. Most az InSight űrszonda adatai szállították a nagy leleplezést!
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!