„Nem terveztük egyik gyerekünket sem, mindketten csak úgy jöttek…” - Interjú Szobácsi Gergővel

Szobácsi Gergő a napokban másodszorra is apuka lett, az örömökről és a nehézségekről beszélgettünk.

Nemrég megszületett a második babátok is. Hogy bírod a gyűrődést kétgyerekes apukaként?

Hosszú távú dolgokról még nemigen tudok beszámolni, mert csak néhány napja érkezett meg a párom és a baba a kórházból. Az az érdekes, hogy nem terveztük egyik gyerekünket sem, mindketten csak úgy jöttek, de nagyon örültünk nekik! Nyilván fel fog borulni az életünk eddigi rutinja, de állunk elébe.

Nemrég családi házba költöztetek. Ennek is köze van a család növekedéséhez?

Igazából nincs. A költözés egy hirtelen jött ötlet volt. Párommal nyolc éve élünk együtt és mindig vágytunk családi házba – olyannyira, hogy még panelben laktunk, de vettem metszőollót a Tescóban, mert majd szükség lesz rá, ha egyszer elköltözünk. Ez a ház örökség volt és úgy gondoltuk, miért ne költöznénk be, ha már jó ideje mindketten erre vágyunk? Nincs túl közel Budapesthez, ahova mindkettőnket minden köt, de nem panaszkodunk, és egyelőre nagyon jól érezzük magunkat benne.

Lapozz, az interjú még folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.