Női előadó győzőtt a Comedy Central tehetségkutatóján - Zabolai Margit Eszter nyerte a versenyt

A Comedy Central csatornán június 5-én láthattuk a Magyarország, szereplek! című tehetségkutató döntőjét, melynek a Dumaszínház adott otthont. A versenyre 300 nevező adott be pályázati anyagot, közülük 20 jelölt jutott a középdöntőbe, ahol már a közönség szavazatain múlt minden – az ő döntésük alapján 10 fiatal tehetség kapott helyet a döntőben.

Azzal nyitott: "Menstruálok"

Az esten a zsűrit Felméri Péter és Kőhalmi Zoltán humoristák, Litkai Gergely, a Dumaszínház főszerkesztője és Kabai Zoltán, a Comedy Central programigazgatója alkották. A házigazda szerepét Hadházi László töltötte be.

Elsőként Bánházi Judit előadását élvezhettük Rettegés és kárhozat címmel, aki néhány perces műsorában a sírás és nevetés témakörét járta körül, de a rettegés, a kényszeresség és az irracionális félelmek is előkerültek. A Dumaszínház Batmanje szeretne lenni Lakatos László, aki új mellékállásáról mesélt nekünk: taxis lett, ezzel kapcsolatos tapasztalatait és élményeit osztotta meg velünk. A 32 éves Valtner Miklós artistaként cirkuszával bejárta Amerikát, a színpadi rutin átütött a produkción. Ő többek között pultos múltjából hozott humoros történeteket.

Zabolai Margit Eszter mindnyájunk meglepetésére azzal nyitott: „Menstruálok.” Kaptunk is néhány erősebb poént ezzel összefüggésben, majd béna csajozós szövegeket idézett fel. Kővári Máté csajozási élményeit osztotta meg. Elmesélte tapasztalatait egy melegbárról és az internetes ismerkedésről, de nagyokat nevettünk a rendőrségi helyszínelős történetén is. Kővári után a debreceni Elek Péter lépett színpadra, óvodai élményekkel kezdett, majd a tiszavirág életű első szerelemről mesélt és ízelítőt kaphattunk hollandiai vonatúton szerzett kalandjairól is.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.