Kerekítsd fel! Program – Te is segíthetsz!

A Jegy.hu együttműködik a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal a Kerekítsd fel! Programban, így általuk Ön is hozzásegítheti a rászorulók kultúrához való könnyebb hozzáférését! A Dumaszínház teljes mellszélességgel a kezdeményezés mellé áll. A Máltai Szeretetszolgálat által patronált gyermekotthonok, szeretetotthonok lakói részére jegyeket ajánl fel, amiből a csoportos látogatást szervezik meg. Hiszünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságában, és támogatásra bátorítjuk kedves közönségünket is!

A Dumaszínház is támogatja a kezdeményezést

Amennyiben a Jegy.hu oldalán vásárolnak, fizetéskor tetszőleges mértékben felkerekíthetik a fizetendő összeget – a különbözetből összegyűlt adományból a Magyar Máltai Szeretetszolgálat A kultúra mindenkié! program keretében megteremti a lehetőséget a rászorulók számára, hogy színházba, hangversenyre, vagy akár sporteseményre látogathassanak el; részt vehessenek olyan kulturális programokon, amelyre egyébként nem lenne módjuk.

Amennyiben a vásárlás során az összeget felkerekíti, ahhoz járul hozzá, hogy az összegyűjtött összegből minél több eseményre el tudjanak jutni a rászorulók, és az összegyűjtött adomány fedezze a felmerülő logisztikai költségeket (utaztatás, kísérők).

A gyűjtési program június 8-ig tart, a felajánlásokat a keret felhasználásának végéig, folyamatosan várják.

A programról itt olvashatnak

A Jegy.hu társadalmi felelősségvállalás oldalán folyamatosan tájékozódhatnak a program eseményeiről.

Oldalak

Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.