Janklovics Péter: Próbálok nyáron a lehető legkevesebbet dolgozni

Csak 2-3 éjszakát fog a Dumafüreden tölteni Janklovics Péter, aki, még ha kis időt is lesz idén a csapattal, az együtt töltött időt nagyra értékeli.

Két produkcióval leszel az idén a Dumafüreden, amiből az egyik a Belül semmi című kabaré, a másik a nagysikerű Duma Swing…

És nem is leszek végig lenn. Idén csak 2-3 éjszakát fogok Füreden tölteni a fesztivál ideje alatt, onnan megyek tovább egy másik vidéki fellépésre.

Mit szeretsz legjobban a Dumafüredben?

Ezt mindig elmondom, azt, hogy ilyenkor koncentráltan ott van mindenki – jó, hogy dolgozunk, de mégis csak nyár van, kicsit lazább a hangulat, és ott vagyunk egy rakáson. Ilyen nagyon ritkán van. Családias a hangulat, bár mondjuk Füreden már kevésbé, mint például Nagyvázsonyban volt, ami egy sokkal kisebb hely, és ott egy helyen is laktunk... Itt mindenki jön-megy, nem vagyunk lent végig, de jó eséllyel többen találkozunk, és benne van, hogy este azért ugyanarra a helyre ülünk be.

Más a hangulat, mint mondjuk egy budapesti Dumaszínház esten? A közönség jobban elengedi magát?

Ezt nem tudom, jó kérdés… Kicsit talán igen. Az előadásokra eljönnek olyanok is, akik nem kifejezetten Dumaszínház törzsközönség, hanem csak ott vannak a közelben, hallottak róla és megnéznek minket. De érezni, hogy könnyed a közönség, a barátaink és drukkerek. Nem az van, hogy kifizettem a sok pénzt, mutassál valamit, hanem ott ülnek rövidnadrágban, atlétában és jól érzik magukat.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.