Hadházi László: Csak saját anyaggal lehet jót csinálni - Interjú

Az áprilisi Dumaszínház tévéfelvétel maratonon Hadházi László új estje is rögzítésre kerül. De a Comedy Central csatornán a tévénézők – szintén ebben a hónapban – láthatnak két régebben rögzített műsort is: A humorkabaré visszatér 2-t április 1-jén és a Méd in Hungerájt április 22-én. A tévéfelvétel „rejtelmeiről” és a Comedy Central új tehetségkutatójáról Hadházi Lászlóval beszélgettünk.

Április 10-én lesz a Nekünk áll a László című műsorod tévéfelvétele. Miben más – persze a kamerákon kívül – egy ilyen műsor?

Igazából semmiben, én legalábbis nem érzékelek nagy különbséget. Ugyanúgy sok néző van, ugyanolyan jól kell csinálni, mint máskor, amikor nem rögzítik. Nem azzal foglalkozom, hogy hol vannak, vannak-e kamerák, hanem hogy a közönség jól szórakozzon, és ha ez így van, akkor őket sem feszélyezi a felvétel.

Nyilván azt még nem lehet tudni, hogy mikor kerül adásba – nem mostanában, hiszen egy új estről van szó.

Most egyszerre több estet is rögzítenek két nap alatt, költséghatékonysági okokból, de biztosan nem idén kerül adásba, mivel tavaly ősszel mutattuk be, új, még nem futott ki.

Mi az est sorsa miután leadta a csatorna?

Azt az estet, amit lead a tévé, többet élőben már nem mutatjuk be. Felénk az az elvárás, hogy mire egy-egy felvétel adásba kerül, addigra új anyaggal álljunk elő. Én mondjuk félnék is ugyanazt mondani, amit a tévében leadtak, biztosan bekiabálnának és az nagyon kínos lenne. Zokon veszik… A Rolling Stonestól boldogok, hogy ugyanazt játsszák 50 éve, tőlünk mást várnak el. Az a kifizetődő, ha az ember jól akarja csinálni, hogy mindig megújul, és akkor jön a közönség.

Elindult a Comedy Central tehetségkutatója, a Magyarország, szereplek!, aminek a döntője májusban lesz. Ennek házigazdája, műsorvezetője leszel. Előtte megnézed a döntőbe jutottak produkcióit?

Biztosan nem. Mert az ottani produkciók benyomására fogok reagálni, mint műsorvezető. Egyébként is ritkán nézek más produkciókat, mert félek, hogy átszivárog valami gondolatiság és az nem lenne jó.

Lapozz, az interjú a második oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...