Ajándékozz nevetést kedvesednek Valentin-napra - Interjú Aranyosi Péterrel

Február 14-én a Kompót Bisztró nagytermében Aranyosi Péter Beliczai Balázzsal várja a szerelmeseket egy vacsorás estre, míg a Corvin Dumaszínházban Hadházi László Kovács András Péterrel közösen kínál a romantikus vacsora mellé egy kis humort.

Aranyosi Péter romantikus alkat

Péter, aki feleségével a tanárképző főiskolán ismerkedett meg, elmesélte, hogy kettejük találkozása nem indult éppen fényesen. „Egy csoportba jártunk, ott jöttünk össze. Így tudnám röviden összefoglalni, bár előtte ő már ismert engem, és kifejezetten nem szeretett” – mondja a humorista, aki szerint a romantika a korral is jön. – „Romantikus alkat vagyok, de nem mindig voltam az. Szerintem ez az öregedéssel együtt jön fel az emberben. Onnan veszem észre, hogy néha el szoktam pityeredni... és néha együtt sírunk a feleségemmel. Egyébként szoktam neki venni virágot, de nem azért, mert Valentin-nap van, és akkor kell venni virágot, hanem megmondom őszintén, akkor veszek, ha akciós. Viszont mivel többször akciós, mint ahányszor Valentin-nap van, így összességében többször kap virágot” – fejti ki Aranyosi.

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.