Foci, töri, tank és a többiek - Most még többet kaphatsz Aranyosi Péter humorából

Nagy kedvenced Aranyosi Péter? Láttad a tévében a Négybetűs szavak című műsorának első részét? Fejből tudod már, hogy a humorista kedvencei többek között a foci, a töri és a tank? Sosem elég belőle?

Akkor jó hírünk van!

Akkor jó hírünk van, ugyanis március 1-én a Négybetűs szavakkal visszatér a borostás tanárember – a Négybetűs szavak 2., azaz a nagy sikerű előadás második része kerül tévéfelvételre a Belvárosi Színházban. Aranyosi Péter életének fontos és kevésbé fontos eseményeibe enged bepillantást a kíváncsi nézőknek, és tovább kalauzolja a négybetűs szavak világában. Ne gondold, hogy már mindent láttál! Számtalan új történet, szórakoztató anekdota kerül még elő. Természetesen az előadás első részéhez hasonlóan lépten-nyomon visszaköszönnek a négybetűs szavak az est folyamán.

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.