A nők imádnak nevetni – A Dumaszínház tudja, mi a legjobb nőnapi ajándék, amit adhatsz

Ne feledkezzen meg a Nemzetközi Nőnapról. Ajándékozzon a virág mellé jegyeket, a hölgyek szeretik, sőt, értik is a humort!

Válogasson kedvére nőnapi ajánlatunkból szíve hölgyének vagy akár a család nő tagjainak részére. Március 8-án fél nyolctól a Dumaszínházban négy sármos humorista Beliczai Balázs, Hadházi László, Kovács András Péter és Kőhalmi Zoltán várja a nézőket az All Starsban.

A Kompót Dumaklubban ezúttal este héttől az Azonnal műhely lesz látható a frissen kispapává avanzsált Tóth Eduval, míg a Kompót Nagytermében este nyolctól vacsorával egybekötött előadásra válthatnak jegyet. Itt a műsort szintén Kovács András Péter és Hadházi László szolgáltatják majd.

Még nincs vége, klikk tovább!

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...