Ketten az úton a Dumafüreden - Most először

A Corvin Dumaszínház közönsége már többször tapsolhatott Dombóvári István és Aranyosi Péter közös estjének, a Ketten az útonnak, ami idén, július 25-én a Dumafüreden először lesz látható.

Miről szól az estetek?

A műsor fő témája az utazás. Mindketten nagyjából 35-40 percet töltünk el a színpadon egyedül, a saját anyagunkkal, majd van egy kb. 20-25 perces blokk, amiben a közös élményünket meséljük el egy indonéziai utazásról. Ez egy képes élménybeszámoló a saját szemszögünkből, hogy egy miskolci és egy jászkarajenői embernek milyen szembesülnie egy teljesen más világgal. Ennyi a történet.

Kinek az ötlete volt ez a közös est?

Tulajdonképpen Dombié.

Hatékonyan tudok együtt dolgozni?

Nehezen, mert nagyon más az életritmusunk, hiszen ő egy elfoglalt fiatalember, én pedig már egy kétgyerekes családapa vagyok. A bioritmusunk nincsen egyben… (nevet) Ezért mondom, hogy nagyon nehéz egyeztetni azt, mikor ő is és én is ráérünk.

Lapozz, az interjú a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!