Azt mondják, a fogyókúra drága - Íme, a diéta valódi ára

Most csak egy rövid gondolat ötlött fel bennem, mivel a rossz idő rám is hatással van… Nassolhatnékom támadt! Tekintettel, hogy igyekszem ügyelni a súlyomra, így átmasíroztam a szemközti boltba, ami egy üzletlánc tagja, tehát nem egyedi eset. Azt mondják, a diéta drága… Nos, lássuk!

A boltban megnéztem egy zacskó chips árát, ami 470 Ft-tól 800 Ft-ig mozgott, így belőttem magamnak, hogy ilyet nem eszem még akkor sem, amikor kifejezetten nassolni akarok… ;) Ezt az összeget nem léphetem túl… Ugyanazt a telítettségérzetet akarom elérni, mintha chipset ennék, vagy ha úgy jobban hangzik: pukkadásig nasizni :)

Szőlő, narancs és joghurt

Át is robogtam a gyümölcsökhöz, ahonnan 1 komplett kiló csodás szőlőt zsákmányoltam. (Csodás, mert miközben ezt írom, éppen a szőlőt tömöm magamba… finom!) :)

Továbbá belefért még 2 hatalmas narancs és egy joghurt is… Igen, azt hiszem, ez több, mint elég. Tehát összesen költöttem 490 FT-ot, és ebből bőven fedeztem a lelkileg szükséges kilengésem. Így ez az elmélet azonnal megbukott, és széljegyzetként mondom, hogy ezt délután 2-kor elfogyasztva késő estig nem leszek már éhes… Akkor meg jöhet egy finom fehérje turmix, némi fahéjjal ;)

Gyümölcscukor?

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Egyébként ez az odafigyelés még nassolás közben sem piszkálgatja kisördögként a lelkem. Jó, tudom… Ilyenkor a fanatikusok jönnek, hogy „de a gyümölcscukor”! Nos, azt hiszem ez nem csak belefér, de szükséges is… Nem beszélve, hogy a további léleknyugtatásért is szól pár érv!

Szőlő: (amellett, hogy isteni), méregtelenítő hatású, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz: A-, B1-, B2-, C-vitamin, kalcium, vas, foszfor, magnézium, szelén és kálium. A kálium vízhajtóként hat, így elősegíti az anyagcseretermékek kiürülését is. A szelénről tudjuk, hogy antioxidáns, mely nagymértékben támogatja a sejtek öregedése elleni küzdelmet. Tehát eszünk és szépülünk… :)

Narancs: Amellett, hogy kiváló C-vitamin forrás, még A- és B-vitaminokat is tartalmaz, melyek a látásért és a bőr szépségéért felelnek, továbbá a szénhidrát- és zsíremésztésben játszanak jelentős szerepet. A hasnyálmirigy működését is segítik. Rákmegelőző és kifejezetten rákellenes hatásúak az antioxidánsai, a flavonok és a karotinok, a limonén és az antociánok. Az erekre nagyon jótékony hatással van a ruténtartartalma, valamint az idegrendszerre és a szívre. Érdemes a téli depresszió ellen is narancsot enni.

Most kit érdekel a gyümölcscukor, amikor épp szépre nassolom magam??? :) Na, jó… Ez persze a lelkemnek tesz a legjobbat, mert egyetlen adag szőlő és narancs nem visz a mennybe, de lényeg érezhető… A kifogás… Csak kifogás lenne… Neked is van? :)

Oldalak

Lifestyle
A lakó kertészkedni akartak a budapesti, XII. kerületi házánál, de hátborzongató dolog fogadta. A medencében két tetemet is talált.
Sztárok
Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...