Tökéletes smink és frizura percek alatt? Igen!

Rengeteg lány és nő szeretne csinos lenni, méghozzá gyorsan és olcsón. Erre a legjobb ugye, egy non-stop rendelkezésre álló fodrász és sminkes lenne, viszont legtöbben nem rendelkezünk ilyen „kiegészítőkkel”. Van megoldás? Hát hogy a viharba ne lenne? ;)

Nem kell hozzá sok, csupán egy kis tanulékonyság és igényesség, miszerint hajlandó vagy rászánni napi 10-15 percet, hogy elindulj otthonról. (És egyszer egy picit többet, hogy megnézz pár videót) ;)

Én a Gossip Girlből ismert „Fishtail” fonást megnéztem és pontosan 6 perc alatt kiviteleztem is… Állat lett! ;)

Van egy lány a Youtube-on, aki a lehető legegyszerűbben magyarázza és készíti el a frizurákat, nem akarja túlfontoskodni a dolgot. Az eredménye pedig; hogy tényleg el tudod készíteni seperc alatt! Megtalálod Luxy Hair néve alatt és követő is lehetsz azonnal:

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A másik sarkalatos pont a smink. Milliónyi blog van, ahol rendkívül egyszerűnek titulálják a mozdulatokat, vagy épp a színválasztásokat…stb. Egyébként nagyon nem egyszerűek.

Videón a segítség

Ha ezen , már túlestél, esetleg ténylegesen szeretnél gyors és természetes, vagy épp nagyon látványos sminkeket készíteni, akkor ajánlok egy video-blogot ;) Ugyan, a keleti származású lány arca kicsit különbözik a mienktől, viszont rendre európai, pontosabban kaukázusi vonásokkal megáldott emberekre jellemző sminkeket készít, úgyhogy nem lesz vele gond.

Sőt! Azt is megtanulhatod hogyan fedd el hibáid, hogyan korrigáld az orrod ívét, vagy szélességét, szemöldököd formáját… stb. Én imádtam! Ne szégyenlj leülni a tükör elé és az első alkalommal mindenképp hagyj magadnak elegendő időt, hogy begyakorolj egy sminket. Sose akkor készítsd el először, amikor rohansz, vagy SOS meg is kell jelenned… Tekintsd az ilyen gyakorlást főpróbának! ;)

Trükkök és tippek

Egyébként szórakozásnak sem utolsó, hogyan lesz egy ázsiai típusú lányból Angelina Jolie tökéletes mása, vagy épp Kim Kardashian egy kis smink trükkel…
Tehát Michelle Phan sminkjeit itt találod:

Hajrá csajok, a téli nagykabátok az alakunkat takarják, de arcunk és a hajunk még a zord idő ellenére is lehet… Olyan amilyennek Mi szeretnénk! ;)

Oldalak

Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...